Resultaat 1–12 van de 77 resultaten wordt getoond

Product tags

Bluetooth USB Dongle

12.00
Deze Bluetooth Dongle zorgt voor dat je met andere Bluetooth apparaten kan verbinden

XTRFY GP1 MEDIUM MUISMAT

15.00

XTRFY GP1 MEDIUM

MEDIUM-SIZED GAMING MOUSEPAD

• High-speed cloth surface • Non-slip rubber base • Stitched edges • Machine washable

Genesis Krypton 110 Gaming muis 2400 dpi

17.50

De Krypton 110 gaming muis is een ideale keuze voor gamers, die niet te veel willen betalen om een ​​licht, comfortabel en duurzaam apparaat te kopen met een solide sensor.

KLAAR VOOR ALLES

De muis is uitgerust met een nauwkeurige sensor, waardoor de selectie van een van de vier DPI-niveaus mogelijk is, van 800 tot 2400. Dit gevoeligheidsbereik vertaalt zich in de gereedheid voor elke situatie - wanneer u zich wilt richten op een virtuele vijand of controle wilt tijdens een chaotische strijd, wanneer snelheid de belangrijkste factor is. Dit wordt op zijn beurt mogelijk gemaakt door ultrasnelle skates.

WIFI 300M USB Adapter

18.00
Deze WIFI USB Stick zorgt voor een draadloze 300M verbinding. De kaart is voorzien van 1 x richt antenne.

300M WIFI

20.00
Deze WIFI kaart zorgt voor een draadloze 300M verbinding. De kaart is voorzien van 2 x richt antennes.

CARBON 500 MAXI LOGO Muismat

20.00
LAAG PROFIEL EN UNIEK ONTWERP De Genesis CARBON 500 MAXI LOGO is de eerste muismat uit de Carbon 500-serie met de afmeting 90x45cm. De uitgebreide afmetingen geven de gebruiker de vereiste ruimte voor vloeiende en onbeperkte muisbewegingen, maar maken de pad tegelijkertijd ook perfect voor kleinere bureaus. Het onopvallende profiel biedt een uniek gevoel van comfort voor de pols tijdens zelfs lange gamesessies.

Genesis Rhod 400 – RGB Gaming toetsenbord

25.00
De Genesis Rhod 400 is een toetsenbord voor alle gamers! Met dit keyboard kan je alle uitdagingen aan. De verlichting op het toetsenbord past zich aan aan de emoties van de games die jij speelt. Het toetsenbord is ook goed schoon te houden door doordat hij geen water toelaat, als er toch water op het toetsenbord komt wordt dit afgevoerd door speciale gaten in het toetsenbord.

Genesis Xenon 210 RGB Gaming Muis 3200 DPI

25.00

De Genesis Xenon 210 gaming muis is ideaal voor de spelers die houden van lange gamesessies. De muis biedt langdurige comfort, zelfs in de meest intense speelsessies. De muis wordt begeleid door 8 knoppen en een scrollwiel, om al jouw overwinningen veilig te stellen. Dankzij de ingebouwde DPI switch met 4 verschillende instellingen kun je gemakkelijk tijdens de game instellingen wijzigen. Tot maximaal 3200 DPI.

 

Zo licht als een veertje

Deze muis is geluidloos door haar snelle en stille scrollwiel. Maar ook de 'Grip Control' onder de duim positioneert het ideaal om de backward en forward te besturen. De coating kwaliteit 'soft Touch' zorgt ervoor dat je stevige grip hebt en zo betere controle hebt over de muis.

OZONE Neon M10 Gaming Muis 2000 DPI

25.00
De Ozone Neon M10 is een gaming muis voor zowel links- als rechhtshandigen. De Ozone Neon M10 is uitgerust met een geavanceerde 2000 DPI optische sensor die garant staat voor perfecte en precieze prestaties

Genesis ZIRCON 330 Wireless Gaming Muis 3600 DPI

25.00
De Genesis Zircon 330 draadloze gaming muis is ontwikkeld voor spelers die de vrijheid willen hebben zonder de limitaties van een kabel. Met de krachtige sensoren is deze draadloze gaming muis beter geschikt voor het gebruik met gamen dan een standaard draadloze muis. Het DPI niveau kan in 4 stappen worden aangepast van 800 tot 3.600 DPI, wat deze muis ook zeer geschikt maakt voor 4K schermen.

Rampage GREEDY Gaming Muis 4800 dpi

25.00

De GREEDY maakt gebruik van een sterke optische sensor van 4.800 DPI. Dankzij het speciale ontwerp biedt hij een goed gebruiksgemak en uitstekende grip . Door het speciale ontwerp onderscheidt de GREEDY zich van andere gaming muizen. Dankzij het unieke ontwerp kunt u hem gemakkelijk aanpassen voor persoonlijk gebruik! De RGB led-verlichting zal je verbazen.

Rampage SPECTER Gaming Muis 3600 dpi (Draadloos)

29.00

De RMX-20 Specter is de draadloze gaming muis van Rampage. De muis wordt geleverd met een USB ontvanger (2.4G) om de verbinding met je computer te verzorgen. De muis is oplaadbaar door middel van de meegeleverde Micro USB kabel. De muis is uitgevoerd met LED verlichting in 7 verschillende kleuren.